Monday to Saturday - 8:00 -17:30 

# OPEN TO WORK

Een stevig fundament voor een nieuwe samenwerking

+29
Years Of Experience
+50K
working hours
+20
Traveled Countries
+1000
Happy Customers
Mike_Opentowork

Mike van den Bos | Interim / Technical sales manager / Commercial professional
Open voor vast- of tijdelijke dienstverband of freelance opdrachten

Sales enablement

De wereld veranderd in rap tempo

Rolodex
IBM PC
Rolodex
IBM PC
Gouden-Gids

EndorsementS

Wat recente collega’s zeggen

Mike consistently demonstrated a keen understanding and delivered innovative solutions to propel the Asepco initiatives forward. His proactive attitude and ability to navigate complex challenges made a significant impact on our team’s success.

LinkedIn Profile

Kaustubh Dharwadkar

Engineering manager

At Asepco, Mike reported directly to me, and I’ve found him to be a valuable asset to our leadership team. He’s decisive, great with people, and has a knack for driving business development initiatives.

LinkedIn Profile

Bill Mandel

GM/President

I had the pleasure of working closely with Mike during our time at Asepco, where I served as the Vice President of Business Development. Throughout our collaboration, I was consistently impressed by his hands-on approach and dedication to driving business growth.

LinkedIn Profile

Mark Embury

VP Business Development

Verkoopstijl en visie

Met bijna drie decennia ervaring voor zowel kleine bedrijven als grote corporate omgevingen, heb ik de wereld rondgereisd om te zien wat werkt en wat niet in de wereld van sales.

Met een bewezen trackrecord van adviserend verkopen in de wereld van pompen, afsluiters en veiligheidsappendages, ben ik bekend met de complexe driehoeksverhouding tussen leveranciers, apparatenbouw en engineering, en eindklanten.

Mijn verkoopstijl is een mix van zachtheid en vastberadenheid. Hoewel ik geloof in de kracht van soft skills en het opbouwen van waardevolle relaties, ben ik ook een voorstander van de meer directe aanpak. Voor mij draait sales om resultaten behalen en dat betekent soms het tonen van daadkracht en vasthoudendheid.

Het is een numbers game, maar het gaat niet alleen om cijfers; het gaat erom de juiste balans te vinden tussen empathie en doelgerichtheid.

Michael
Michael

Mindset & motivatie

Het saleslandschap verandert razendsnel. Nieuwe technologieën en trends duiken op die de manier waarop we verkopen en kopen compleet transformeren. De komende jaren zullen cruciaal zijn. Zijn we klaar voor de uitdagingen die ons te wachten staan?

Gedurende de afgelopen 20 jaren heb ik mijn expertise ingezet om talloze collega’s, verkopers en leiders te begeleiden bij het optimaliseren van hun mindset en het stimuleren van hun motivatie. Vaak kwamen deze uitdagingen voort uit intermenselijke aspecten die de groei van het bedrijf in de weg stonden.

Met behulp van methoden die diep geworteld zijn in de psychologie, zoals Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), heb ik individuen (werkvloer tot hoger management) en teams geholpen om belemmerende overtuigingen los te laten en nieuwe perspectieven te omarmen.

Leiderschapsvisie

Mijn reis heeft me de afgelopen 10 jaar ook langs talloze boardroom meetings en strategische sessies geleid, waarbij ik een schat aan ervaring heb opgedaan in het vormgeven van bedrijfsstrategieën en het navigeren door complexe uitdagingen.

Als lid van leadership teams heb ik geleerd dat effectief leiderschap draait om het inspireren van anderen, het stellen van duidelijke doelen en het cultiveren van een cultuur van innovatie en groei. Dit ondersteund mijn missie om anderen te helpen hun volledige potentieel te realiseren en gezamenlijk succes te bereiken door middel van authentiek en empowerend leiderschap.

Michael
Michael

Nieuwe uitdagingen?

Waar zullen de komende tien jaar ons naartoe leiden, en zullen onze wegen elkaar kruisen? Ik sta in ieder geval open voor nieuwe uitdagingen, en wellicht kan een goed gesprek de opstap zijn naar een nieuw hoofdstuk in onze gedeelde avonturen?

In de komende weken zal ik mijn oor te luister leggen. Ik ga het gesprek aan met oude bekenden, klanten en collega’s uit de wereld van o.a. de Pumps & Valves. Wat zijn de uitdagingen? Waar liggen de knelpunten? Hoe kan ik eventueel een rol spelen, en op welke manier?

Mocht ik je niet persoonlijk spreken of tegenkomen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Mike van den Bos
Interim/Commercial Professional
thriving in Technical Environments
Personal Performance Optimization
in Strategic Business Development

Evolving Sales

Wil jij meer sales?

Onze benadering is gebaseerd op het principe dat duurzame relaties en vertrouwen de kern vormen van succesvolle business development. Dit wordt ondersteund door onze diepgaande technische expertise en het vermogen om op een betekenisvolle manier verbinding te maken met zowel klanten als eindgebruikers. Ons team bestaat uit professionals die niet alleen expertise hebben in sales en marketing, maar ook een rijke achtergrond in de technische sector zelf. Dit stelt ons in staat om de uitdagingen van onze klanten volledig te begrijpen en hen te voorzien van op maat gemaakte strategieën die verder gaan dan oppervlakkige oplossingen.

symposium

VisieVersum Sales Summit

Met bijna drie decennia ervaring in zowel kleine bedrijven als grote corporate omgevingen, heb ik veel geleerd en de wereld rondgereisd om te zien wat werkt en wat niet in de wereld van sales.